HÅRSTUDIO 4 är en frisörsalong som ligger mitt i centrala Jönköping. Här bjuds det på en helt fantastisk utsikt över Vättern, en unik lokal i ett hus som är över 100 år gammalt och ett varmt välkomnande! Vi jobbar på ett professionellt sätt med utbildningar och kunskap. Vi är alltid uppdaterade med de senaste trenderna för att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Vi värderar service och kvalitet högt. Varmt välkomna in, mejla, eller ring för att boka tid eller vid frågor!

Öppettider

Måndag 11-20
Tisdag 9-18
Onsdag 9-18
Torsdag 9-18
Fredag 8-17
Lördagar – kan variera

Avboknings regler är 24 timmar innan. Utebliven tid debiteras till fullt pris av din bokade behandling.
Frisör Jönköping

3

Matilda Johanson

Salongsägare & grundare med gesäll- & mästarbrev

Jag har specialiserat mig på färg och Hairtalk. Blonda kalla nyanser och olika balayage-tekniker ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Jag har jobbat som frisör sedan 2015 och drömmen har alltid varit att ha egen salong och få skapa något alldeles unikt.

”Folk som känner mig brukar
beskriva mig som väldigt driven”

En av mina främsta egenskaper är att jag är väldigt framåt och drivande och kommer hela tiden på nya idéer och att allt jag skapar gör jag helhjärtat. Det finns inget jag hellre vill jobba med än det jag gör nu. Jag utmanas och älskar att den ena dagen aldrig är den andra lik. Lyxen att kunna kombinera att jobba med människor och skönhet, att få gå till sitt jobb för att göra andra människor glada, fina, avslappnade och nöjda är för mig helt fantastiskt.

”Hos oss ska du få känslan av en lyxig
och harmonisk atmosfär”

Kvalitet före kvantitet är en del av vår värdegrund. Jag ville skapa en salong där du kan luta dig tillbaka och slappna av men framförallt sedan gå ifrån salongen med de resultatet du alltid velat få men aldrig tidigare fått. Vi  håller oss ständigt uppdaterade med nya tekniker. Målet är att bli fler på salongen, men fortsätta hålla känslan av att du som kund är speciell, och inte bara en i mängden.

Hairtalk

För att boka Hairtalk nytt set behöver alltid en konsultation göras. För att boka konsultation, klicka på knappen och välj konsultation. Det går också bra att ringa eller maila till salongen.

KONTAKTA OSS

©HÅRSTUDIO 4 | 036–22 092 | info@harstudio4.se
Norra Strandgatan 4 | 553 20 Jönköping